Мај & Јуни, месеци на PANTHEON Cloud

За решението PANTHEON Cloud, кое ви овозможува наем на PANTHEON при користење во облак (Cloud), во посебна акција за нов или дополнителен пакет на PANTHEON лиценци

ви нудиме до 30.06.2017 специјални

50 % попуст за наем на програмот

за користење во наредните 3 месеци.

Предности при користење на деловниот програм под наем

Брза и сигурна размена на податоци
Сигурност на вашите податоци
Побрзо преработување и прибирање на податоци
Повеќе време за анализи и консултации со клиентите
Едноставен и брз пристап од било каде
Превземање и издавање на сметки во електронски облик
Електронско архивирање на податоци
Редовни надоградби и постојано согласност со законодавството
Работа по меѓународни сметководствени стандарди
Широка палета на поддршка и помош
Работа без инвестиции т.е. плаќање по употреба

Осигурајте ја вашата предност

Бидете помеѓу првите, на кои ќе се посветат нашите продажни консултанти!

Внесете ги вашите податоци. Со нашите продажни консултанти ќе ги разгледате најдобрите решенија за оптимизирање на вашето работење. Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања.

  • Доколку сакате да ве побараме на вашиот телефонски број, ве молиме запишете го истиот во даденото поле.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Решенија за PANTHEON семејството. За секој тип на претпријатија. Одберете деловен програм создаден за вашето работење!

PANTHEON LX

За мали претпријатија, кои НЕ соработуваат со странство и имаат надворешен сметководствен сервис.

429 ден/мес

PANTHEON LT

За мали претпријатија, кои соработуваат со странство и имаат надворешен сметководствен сервис.

739 ден/мес

PANTHEON LT (03)

За мали претпријатија, кои соработуваат со странство и имаат надворешен сметководствен сервис и имаат до 3 филијали (мали продавници).

1.649 ден/мес

PANTHEON SE

За поголеми претпријатија, кои водат сопствено сметководство.

1.849 ден/мес

Акција 215 ден/мес

Акција 369 ден/мес

Акција 825 ден/мес

Акција 924 ден/мес

PANTHEON RT

PANTHEON благајна е наменета за претпријатија, кои имаат неколку Малопродажни локации распоредени во различни региони.

799 ден/мес

PANTHEON RE

За претпријатија, кои имаат потреба од брза и координирана евиденција на залихата за сите малопродажни локации соодветно во реално време.

1.299 ден/мес

PANTHEON ME

Наменето за поголеми претпријатија и за сметководствени сервиси.

2.159 ден/мес

PANTHEON MF

За производствени претпријатија, кои имаат потреба од прилагодлив и комплетен систем.

3.269 ден/мес

Акција 399 ден/мес

Акција 649 ден/мес

Акција 1.079 ден/мес

Акција 1.634 ден/мес

НАПОМЕНА: Ве молиме, потпишаниот договор да ни го доставите до 30.06, бидејќи на друг начин попустот нема да ви биде овозможен!

Јавете се на 02 3079 231

За сите прашања и за повеќе информации ве молиме обратете се на вашиот овластен партнер или на Даталаб на телефонскиот број 02 3079 231

info@datalab.com.mk