Надоградете го Вашето Работење со PANTHEON

PANTHEON е ERP информациски систем за брзо растечки претпријатиа, со нагласок на стабилноста, напредни функционалности и прилагодливост. Широкиот избор на функционалности овозможува програмот да го користат сите во претпријатието од менаџментот до набавка и сметководство. Станете и вие негов корисник!

T (02) 3079 231 | E info@datalab.com.mk

PANTHEON X

Единствена константа, која не следи секогаш, се промените. Во соработка со Вас, драги корисници, во последните пет години воведовме 8.951 подобрување и на тој начин допринесовме за зголемување на резултатите на вашето работење. Вашите очекувања се наш водич во текот на развојот. Резултат на десетата генерација PANTHEON – PANTHEON X. Запознајте се подобро со новата генерација на PANTHEON која ќе поедностави вашите процеси на работење.

PANTHEON Cloud

Во склоп на PANTHEON Хостинг направена е соработка со најголемиот телекомуникациски оператор-Македонски Телеком, каде што се чуваат вашите податоци од PANTHEON. Серверот е секогаш активен, така што податоците ви се постојано достапни.

Купување Видео Обуки

 

Надоградете или освежете го вашето знаење со купување на видео снимки на претходно оддржани обуки. Вложете во себе и во вашите вработени, ова е долгорочна инвестиција која ќе се одрази на долг рок. Вашето претпријатие ќе заштеди на време и пари. Претворете ги вашите податоци во профит. Можете да ги нарачате по пат на online пријава, која се наоѓа на крај на описот на секоја снимка.

Даталаб Академија

Во рамките на своите активности Даталаб Академија нуди образовни програми за партнери и крајни корисници на PANTHEON. Обуките се одвиваат на класичен и директен начин во просториите на Даталаб Академија, водена од страна на сертифицирани консултанти. Друг начин на одржување обука е по пат на online апликација (Вебинар).

Корисничката Заедница ви е на Располагање

На корисничките страници се на располагање сета документација во пишани и видео облици како и основните видеа за користење на PANTHEON. На локализираниот форум исто така можете да поставувате прашања и да дознаете повеќе за нашите новости, признанија и друго.

U-SITE

399141

Продадени PANTHEON Лиценци

Побарајте не на 02 3079 231

Прашајте ги нашите консултанти на 02 3079 231 и заедно одберете го најдоброто решение за оптимизација на работењето на Вашето претпријатие!