Прирачници и водичи за претприемачи

Прочитајте го деловниот прирачник или водич и станете подобри во тоа што го правите. Претприемачи почетници, сметководствени услуги, меѓународни компании … секој од вас ќе пронајде некои корисни информации.

Прирачник за водење на мал бизнис!

Време на читање: 3 min

Со цел да го олесниме почетокот на деловниот процес, подготвивме прирачник за претприемачи кои штотуку започнуваат сопствен бизнис, за поединци или за оние кои работат со мали бизниси.

Прочитај повеќе

9 стратегии кои ќе ви помогнат да го организирате вашиот бизнис во 2018 и во иднина

Време на читање: 3 min

Вие сте поканети да го превземете прирачникот, кој ги сумира клучните чекори како полесно да го организирате вашиот бизнис и оптимално да започнете нова деловна година.

Прочитај повеќе

Ве повикуваме да учествувате во градењето на нови знаења

Имате ли идеја која сакате да ја поделите со нас и нашите читатели? Контактирајте не и станете коавтор на нашите кориснички содржини. Сакате да истражите и да претставите некоја различна тема? Дали се занимавате со прашање кои ги немате во вашето секојдневно работење? Доверете се на нас и ние ќе се потрудиме да ви помогнеме: во облик на блог, прирачник или online семинар.

X