Со помош на водичот за сметководители 100% искористете го вашиот програм и подобрете го работењето!

Превземете копија за себе и дознајте:

  • како вашето сметководство ќе биде поефикасно,
  • предност со решението за работа во облак, специфично за сметководители,
  • како брзо да ги увезете податоците на страната на УЈП,
  • како едноставно да ги генерирате клучните извештаи,
  • како употребата на PANTHEON ви ги олеснува секојдневните задачи,
  • како да заштедите време за собирање на податоци и пополнување на образци,
  • како да правите помалку грешки и да бидете при работата повеќе ефикасни.

Пополнете го образецот за контакт, и ќе ви го испратиме водичот на вашата епошта.

* Задолжителни Полиња

Обратете се на 02 3079 231

Побарајте ги нашите консултанти за заедно да го изберете најдоброто решение за оптимизација на деловните процеси во вашето сметководство! Вашите прашања испратете ги на прикажаната адреса! За повеќе информации следете ги новостите во долното мени!

X