Три основи на независно управување со бизнисот

Вебинари

ПРЕВЗЕМИ ВИДЕО!

Аплицирајте и превземете го видеото од оддржаниот онлајн семинар!
Во овој онлајн семинар ќе Ви дадеме корисни совети за самостојно управување со малите бизниси.

  • Како едноставно да издадете фактури, да се запознаете со примените сметки, да подготвите патни налози, да направите попис?
  • Како да го следите вашиот бизнис дури и кога не сте во канцеларија?
  • Како да управувате и да ги зачувате архивите.

Како и кога

Пополнете го формуларот и ние ќе Ви пратиме линк со снимка од видео на вашата меил адреса. Така ќе можете да ги гледате нашите вебинари било кога и во било кое време!

Бесплатно? Да.

Овој онлајн семинар е бесплатен, без оглед дали ќе го гледате онлајн во живо или подоцна како видео.

Сите вебинари

Ве покануваме да ги погледнете и другите наши вебинари.

Дали онлајн содржините на вебинарот ќе бидат интересни и за вашите колеги, пријатели или познаници? Споделете го овој пост на социјални мрежи.

X