4 чекори за ефикасен попис

Прирачници-и-Водичи

 

  • Правилна евиденција во текот на целата година е клучна
  • Направете попис кога најмалку ќе ве чини
  • Бидете детални во анализата на пописот
  • Почитувајте ги крајните рокови и избегнувајте можни казни

Прочитајте повеќе во бесплатниот водич.

Како и кога

Пополнете го формуларот и ние ќе Ви пратиме линк со видео клипови на вашиот меил. Така ќе можете да ги гледате нашите вебинари насекаде и во било кое време!

.

Бесплатно? Да.

Ова аплицирање е бесплатно. Се што треба да направите е да го пополните формуларот.

Сите прирачници

Ве покануваме да ги прочитате и нашите други водичи.

Дали онлајн содржините на семинарот ќе бидат интересни за вашите колеги, пријатели или познаници? Споделете го својот пост на социјални мрежи.

X