PANTHEON AKADEMIJA

Онлајн состанок со УСД консултант

7
мај
2020
- 31
мај
2020

Во месец Мај подготвивме Онлајн НОВОСТИ. Ви нудиме три онлајн состаноци со УСД консултантите на тема: Материјално работење, Финансиско работење, Кадри и Плати. Учесниците ќе имаат можност на онлајн состанокот да разменат прашања и одговори на одредените теми, а пред состанокот научете го материјалот и дополнете го вашето знаење со нарачка на пакет од 2 видео снимки со 50% попуст.

За Вас припремивме 6 пакети:

  1. Онлајн состанок за Материјално работење: 10.06.2020 (среда) во 12:00 часот, + пакет од 2 видео снимки за Материјално работење и Основи во PANTHEON (за сите нарачки на видео снимки, присуството на онлајн состанокот е бесплатно)
  2. Онлајн состанок за Материјално работење: 10.06.2020 (среда) во 12:00 часот
  3. Онлајн состанок за Финансиско работење: 11.06.2020 (четврток) во 12:00 часот, + пакет од 2 видео снимки за Финансии (за сите нарачки на видео снимки, присуството на онлајн состанокот е бесплатно)
  4. Онлајн состанок за Финансиско работење: 11.06.2020 (четврток) во 12:00 часот
  5. Онлајн состанок за Кадри и Плати: 12.06.2020 (петок) во 12:00 часот, + пакет од 2 видео снимки за Кадри и Плати (за сите нарачки на видео снимки, присуството на онлајн состанокот е бесплатно)
  6. Онлајн состанок за Кадри и Плати: 12.06.2020 (петок) во 12:00 часот,

Искористете ја понудата со 50% попуст која ни трае до 31.05.2020 година.


Нарачајте го вашиот пакет:

*Нарачајте го вашиот пакет со едноставна пријава на контакт формата.
**Цената за присуство на онлајн состанок од 30 минути со УСД консултант и дополнително нарачка на 2 видеа со 50% попуст изнесува 4,960 денари + ДДВ
***Цената само за присуство на онлајн состанок од 30 минути со УСД консултант на една одредена тема е 2,480 денари денари + ДДВ

 

За повеќе информации за видеата слободно пишете ми на мојот меил marija.nikolovska@datalab.com.mk или јавете ни се на 02/3079 231

 

**Го задржуваме правото да го промениме видеото или содржината за видео обуките. PANTHEON Академија 2020. Сите права се задржани.

X