Online семинари

Online семинар или вебинар е еден од најпопуларните начини на образование. Можеме да ги гледаме удобно на своето работно место – во живо online или подоцна во облик на снимка.

Како да одберете вистински Cloud провајдер?

Време на читање: 18 min

Најверојатно се прашувате дали во “cloud” вашите податоци ќе останат безбедни? Што ако изгубат? Што ако некој ги злоупотреби? Пријавете се на бесплатниот онлајн вебинар и ќе дознаете како да го одберете вистинскиот cloud провајдер.

Прочитај повеќе

Со PANTHEON лесно до Заклучок на година

Време на читање: 8 min

Сметководителот Ви извршува одредени задачи само еднаш годишно, а Вие секојдневно имате потреба да побарате стручна помош од консултанти или пак да погледнете упатства за помош. Наместо тоа, сега Ви нудиме можност како да го олесните вашето работење во неколку чекори и лесно да дојдете до Заклучок на годината.

Прочитај повеќе

Како лесно да ја пресметате платата?

Време на читање: 18 min

Превземете го видеото и дознајте како со леснотија можете да ја пресметате платата, како да направите извоз на TXT FICE и увоз во MPIN, како на внесете отсутности во персонална мапа и уште неколку правила кои ќе ви го скратат макотрпното работење.

Прочитај повеќе

Kои придобивки ги добиваме со софтвер за електронско работење?

Време на читање: 18 min

Превземете го видеото од оддржаниот онлајн вебинар, каде што ќе научите како воведувањето на електронското работење во бизнисот ќе Ви ги забрза, олесни и модернизира вашите деловни процеси.

Прочитај повеќе

Ве повикуваме да учествувате во градењето на нови знаења

Имате ли идеја која сакате да ја поделите со нас и нашите читатели? Контактирајте не и станете коавтор на нашите кориснички содржини. Сакате да истражите и да претставите некоја различна тема? Дали се занимавате со прашање кои ги немате во вашето секојдневно работење? Доверете се на нас и ние ќе се потрудиме да ви помогнеме: во облик на блог, прирачник или online семинар.

X