Прирачници и водичи за претприемачи

Прочитајте го деловниот прирачник или водич и станете подобри во тоа што го правите. Претприемачи почетници, сметководствени услуги, меѓународни компании … секој од вас ќе пронајде некои корисни информации.

Како да го подобрите вашето сметководство?

Време на читање: 18 min

Дознајте повеќе во новиот прирачник за сметководство кои се бизнис моделите во сметководството? Што всушност е деловен модел и на што треба да внимавате. Како можете да ја олесните вашата работа со користење на ИТ алатки? и многу други работи кои ќе ви помогнат во работењето.

Прочитај повеќе

Прирачник за дигитална трансформација на вашата компанија

Време на читање: 18 min

Превземете го прирачникот и дигитално трансформирајте ја вашата компанија! Дознајте што е дигитална трансформација, како да ја имплементирате, кои се придобивките од користењето на дигиталната технологија и како PANTHEON може да ви помогне дигитално да ја трансформирате вашата компанија!

Прочитај повеќе

Прирачник за водење на мал бизнис!

Време на читање: 3 min

Со цел да го олесниме почетокот на деловниот процес, подготвивме прирачник за претприемачи кои штотуку започнуваат сопствен бизнис, за поединци или за оние кои работат со мали бизниси.

Прочитај повеќе

9 стратегии кои ќе ви помогнат да го организирате вашиот бизнис во 2018 и во иднина

Време на читање: 3 min

Вие сте поканети да го превземете прирачникот, кој ги сумира клучните чекори како полесно да го организирате вашиот бизнис и оптимално да започнете нова деловна година.

Прочитај повеќе

Ве повикуваме да учествувате во градењето на нови знаења

Имате ли идеја која сакате да ја поделите со нас и нашите читатели? Контактирајте не и станете коавтор на нашите кориснички содржини. Сакате да истражите и да претставите некоја различна тема? Дали се занимавате со прашање кои ги немате во вашето секојдневно работење? Доверете се на нас и ние ќе се потрудиме да ви помогнеме: во облик на блог, прирачник или online семинар.

X