Black Friday на новите еСервиси и 100% попуст на новото решение PAW

10 Ное 2020

Даталаб за овој BLACK FRIDAY Ви нуди промотивни цени за имплементација на новите eСервиси за електронско работење и 100% попуст на новото решение PAW.

 

Услугите на еСервиси за електронско работење се следниве:

 1. Сигурносна копија (Backup)
 2. еДокументација

 

1. Пакетите се наменети за сите корисиници на Pantheon кои се сопственици на лиценци и би сакале автоматизирана дневна изработка на сигурносна копија (backup) на најважните податоци за претпријатието.

За користење на било кој пакет на податоци, од страна на корисникот е потребно:

ПАКЕТИ

BACKUP 1основни подесувања за 1 база на податоци: 4,000,00 ден. + ДДВ

Пакетот вклучува:

 • Идентификација на базата на податоци
 • Основно подесување за автоматско праќање во Cloud
 • Реставрирање на базата на податоци SQL

 

BACKUP 3основни подесувања за 3 бази на податоци: 5.000,00 ден + ДДВ

Пакетот вклучува:

 • Идентификација на базата на податоци
 • Основно подесување за автоматско праќање во Cloud
 • Реставрирање на базата на податоци SQL

BACKUP 100 – основни подесувања за 100 база на податоци: Пишете ни за понуда

 

2. еДокументацијата е складиште на сите документи кои се употребуваат во претпријатието.

еДокументацијата е вклучена во сите лиценци на PANTHEON (RA/RC/RW/LT/LX/RT/SE/ME/MF/GE)

За користење на било кој пакет потребно е од страната за корисници:

ПАКЕТИ

ОСНОВЕНосновни подесувања за еДокументација: 4.000,00 ден. + ДДВ

Пакетот опфаќа:

 • Поставки на класификацискиот план
 • Креирање на 1 сандаче
 • Поставки на предефиниран начин на чување
 • Поставки на поединечни услуги за размена
 • Поставување на пристап до Biz Box
 • Внес на соодветни видови на документи за сандачето
 • Дефинирање на задачи
 • Приказ на работа со документацијата

СЕРТИФИЦИРАН – основни поставки за сертифицирана еДокументација: 5.500,00 ден. + ДДВ

Пакетот опфаќа:

 • Поставки на класификацискиот план
 • Креирање на 1 сандаче
 • Поставки на предефиниран начин на чување
 • Поставки на поединечни услуги за размена
 • Поставување на пристап до Biz Box
 • Внес на соодветни видови на документи за сандачето
 • Дефинирање на задачи
 • Приказ на работа со документацијата

Поставките се однесуваат на 1 база на податоци.

 

Напомена:

За сите корисници кои имаат потпишан Договор за поддршка со ДАТАЛАБ МК, на цените на пакетите им одобруваме попуст од 20%

 

 

АКЦИЈАТА ТРАЕ ДО 27.11.2020 ГОДИНА

 

Што добивате 100% БЕСПЛАТНО?

Промо тест верзија на нашата нова програма PANTHEON Web Light

Доколку сте заинтересирани да погледнете како работи нашето ново деловно решение PANTHEON Web Light, пишете ми меил на marijan@datalab.com.mk каде нашите консултанти за имплементација БЕСПЛАТНО ќе Ви го инсталираат програмот и БЕСПЛАТНО ќе можете да го користите до 31.12.2020 година.

Доколку имате прашања, слободно побарајте ме на 072/ 219 948 за да ви ги објаснам услугите – Марија Николовска.

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X