Преминување на сметководство во „cloud“: за или против?

Преминување на сметководство во „cloud“: за или против?

Суштината на проблемот за преминувањето на „cloud„ работењето е во илузијата бидејќи сегашната состојба и начинот на дејствувањето е единствено можно, точно и пожелно решение.

Десет работи кои ќе ги привлечат клиентите

Десет работи кои ќе ги привлечат клиентите

Доколку досега мислевте дека добрата цена и најголемата вредност се она што најмногу ги привлекува купувачите, сте погрешиле – тоа е на дното на листата на приоритетите. Од истражувањето што го направи „The Raing Group“, дознаваме кои се десетте работи кои ќе ги...
Што е подобро – повеќе мали или само еден програм?

Што е подобро – повеќе мали или само еден програм?

Зголемените потреби на малите и средните претпријатија повеќе не можат да ги задоволат скапите индивидуални (без разлика колку се добри) неповрзани или лошо поврзани програми. Дигиталната трансформација пред едно претпријатие бара значително посложени барања отколку што беше тоа во минатото. Што може да се направи?

Зошто работењето во cloud е најефективната форма на современиот бизнис?

Зошто работењето во cloud е најефективната форма на современиот бизнис?

Cloud работење е бизнис концепт кој обезбедува нов начин на пристап до личните податоци и апликации кои веќе не се само складирани на компјутер, туку на облак (cloud) – што значи дека можете да пристапите до сите програми, записи, документи и сè што Ви треба, од било каде и во било кое време. Ова Ви заштедува време и пари. Звучи интересно?

Да се свртиме кон иднината: најнови совети за сметководители!

Да се свртиме кон иднината: најнови совети за сметководители!

Дали можеби Вие сте книговодител или сметководител? Ако сте, тогаш Вие сте на вистинското место. Освен што стандардно ќе Ви посакаме успешна деловна година, исто така, ќе се обидеме да составиме неколку совети или препораки за тоа како работат современите сметководители и на што они ќе обратат внимание во оваа 2018 година.

Stran 1 od 512345
X