Љубов на прв поглед или ЕРП љубов

Љубов на прв поглед или ЕРП љубов

Дали некогаш ви се случило после долга врска, каде сте раскинале со партнерот и ви е многу тешко да поверувате дека повторно ќе најдете нова љубов, а по некој период се заљубувате во љубов на прв поглед, како молња од нигде никаде, што целосно ја засенувате старата...
Како да започнете дигитална трансформација?

Како да започнете дигитална трансформација?

За подобро да разберете што точно е дигитална трансформација, да започнеме со дефиницијата за дигитализација. Дигитализација подразбира употреба на дигитална технологија за промена на бизнис модели.

5 важни чекори за имплементација на ЕРП

5 важни чекори за имплементација на ЕРП

Имајќи предвид дека конкуренцијата на пазарот се зголемува, постои поголем број на компании кои разбираат дека им е потребна подобра организација на бизнисот. Со цел да се задоволат корисниците и да се одржи конкурентноста, потребни се оптимизирање на ресурси и поголема профитабилност. Соодветно на тоа, решението за ова е имплементација на ЕРП.

X