Зошто работењето во cloud е најефективната форма на современиот бизнис?

Зошто работењето во cloud е најефективната форма на современиот бизнис?

Cloud работење е бизнис концепт кој обезбедува нов начин на пристап до личните податоци и апликации кои веќе не се само складирани на компјутер, туку на облак (cloud) – што значи дека можете да пристапите до сите програми, записи, документи и сè што Ви треба, од било каде и во било кое време. Ова Ви заштедува време и пари. Звучи интересно?

Имаме доверба на повеќе од 50.000 PANTHEON Корисници!

Имаме доверба на повеќе од 50.000 PANTHEON Корисници!

На 15ти март во својата заедница го примивме и 50.000 корисник на деловниот програм PANTHEON.

Толкав голем број на корисници во регионот на југозападна Европа е резултат на континуирана работа и доверба во претпријатието…

X