Љубов на прв поглед или ЕРП љубов

Љубов на прв поглед или ЕРП љубов

Дали некогаш ви се случило после долга врска, каде сте раскинале со партнерот и ви е многу тешко да поверувате дека повторно ќе најдете нова љубов, а по некој период се заљубувате во љубов на прв поглед, како молња од нигде никаде, што целосно ја засенувате старата...
Систем за управување со документи – ДМС

Систем за управување со документи – ДМС

Природен додаток на ЕРП системот Колку часови понекогаш поминувате во наоѓање на некој важен документ? Дали сте сигурни во кој регистар е? Колку пати сте биле сигурни дека сте имале нешто и само кога ви било потребно не можете да го најдете? Или ќе го најдете  тогаш...
Дали ги мерите перформансите на вработените?

Дали ги мерите перформансите на вработените?

“Од сите одлуки што ги донесува менаџерот, ниедна одлука не е толку важна како што е одлуката за луѓето, бидејќи луѓето се оние кои ја одредуваат работата на една организација.” - Питер Дракер Една од задачите на менаџерот на компанијата е мерење на...
PANTHEON конференција: Дигитализација 2019

PANTHEON конференција: Дигитализација 2019

Даталаб настан на годината PANTHEON конференција: Дигитализација 2019 Позади нас е уште една успешна PANTHEON конференција која се одржа на 14ти мај во хотел Мериот, Скопје. Целта на конференцијата беше да се истакнат актуелните иновации во областа на законодавството,...
5 совети кои ќе ви помогнат како да ги осигурате ЕРП податоците

5 совети кои ќе ви помогнат како да ги осигурате ЕРП податоците

Денешните модерни деловни информативни програми овозможуваат комплетно следење на бизнисот. Со помош на ЕРП, сите деловни процеси се интегрирани во една целина, така што повеќе нема потреба за други програми. Клучните информации ни се достапни во вистинскиот момент, а и ни заштедуваат многу време и ресурси. Во ЕРП системот ни се зачувани сите важни податоци за успешно работење на вашата компанија. Можете ли да замислите што ќе се случи доколку овие податоци дојдат во погрешни раце или ги загубите засекогаш? Следниве пет совети ќе ви помогнат да ги обезбедите вашите ЕРП податоци.

X