Да започнеме заедно

Да разговараме за тоа како да го подобрите вашиот бизнис.

Скриениот труд на успешните бизниси е внимателно избрана деловна програма.

Компании со надворешно сметководство

Малите бизниси и сопствениците на компании лесно можат да управуваат со својот бизнис користејќи ги основните функционалности. Испратете документи со еден клик од вашиот компјутер до вашиот сметководител. Тоа е, програм кој расте заедно со вас.

Компании со сопствено сметководство

Со користење на деловната програма, работата во компаниите ќе ви биде стандардизирана, со пониски трошоци и подобрена продуктивност на вработените. Создаден за процеси во вашата компанија.

Сметководствени услуги

Направете си полесно да работите со решенија креирани за сметководители: разменување документи со клиенти, управување со побарувања и обврски, извештаи до државните институции по клик, однапред организирани извештаи, бизнис анализи и повеќе … Сигурен и интуитивен.

Зошто повеќе од 50.000 корисници му веруваат на PANTHEON?

Ние сме многу задоволни со PANTHEON, бидејќи практично нема други трошоци освен трошоците за набавка. Во споредба со другите програми, ние добивме најмногу за оваа цена.

Сметководствено биро „Грант Тхорнтон“

Уште на почетокот, ние го прилагодивме материјалниот дел од бизнисот, кој ни овозможува целосно да го пратиме материјалот, да ги провериме резервите на залихи и материјалите. Ние ги обработуваме сите процеси: од пресметки, понуди, нарачки, отпечатување на работни документи, фактурирање и финансиски операции и персонал.

Ниро Челик д.о.о.

Раководењето на PANTHEON за сметководство е едноставно, транспарентно и сигурно. Клиентите, исто така, брзо учат како да работат со програмата и самостојно да го водат бизнисот, но на нас ни останува повеќе време за консалтинг. Со задоволство го препорачувам PANTHEON и на други компании.

Дарја Меркач

X