ОПТИМИЗИРАЈТЕ ГИ ПРОЦЕСИТЕ И НАВРЕМЕНО ОДГОВОРЕТЕ НА БАРАЊАТА НА ПАЗАРОТ

Деловен програм (ЕРП) за големопродажба

Со бизнис програмата PANTHEON ќе имате увид во делот на нарачки и залихи во секое време. Бидејќи магацинот е поврзан со други оддели во компанијата, работата се одвива многу побрзо. Добро организиран бизнис, добро воспоставени процеси и сигурна програма овозможуваат нарачките да стигнат до клиентите без одлагање.

Време е вашите ресурси да ги насочите кон раст на вашата компанија.

ПОГЛЕДНЕТЕ РЕШЕНИЕ