БЕСПЛАТЕН ОНЛАЈН ВЕБИНАР

Финансии во PANTHEON

Од обични извештаи до прецизни прогнози со напреден програм. Со деловниот програм ги централизираме податоците од различни оддели, филијали и одржуваме целосна контрола врз бизнисот.

Подгответе извештаи, биланси и анализи со неколку кликања. Напредната деловна анализа ви овозможува секогаш да ги имате одговорите во вашите раце.

Сигурното деловно управување со PANTHEON ги штити вашите инвестиции.

Како деловниот програм го олеснува работењето на сметководителите?

 • Имајте комплетен преглед на работењето
 • Користите еден систем, а одржувате контрола над вашите клиенти
 • Ефикасно управувате со побарувањата и обврските
 • Лесен увид во тековната состојба, пресметка на затезна камата, испраќање потсетници и повратни информации
 • Автоматско книжење
 • Книжењето ќе го извршувате прецизно, ажурно, брзо и без грешки
 • Креирањето на извештаи и анализи се прави со еден клик
 • Креирајте, извезувајте и доставувајте извештаи директно од програмот
 • Секогаш во контакт со клиентите

Ви подготвивме БЕСПЛАТНО видео „Финансии во PANTHEON“, каде ќе се запознаете со:

 • Контен план, подесувања во контен план, прилагодување на системот
 • Подесувања на автоматски книжење
 • Автоматско и рачно книжење
 • Рачно книжење
 • Контрола на автоматски книжења
 • Поставување на вид на документ во главната книга
 • Примери во преглед на книжења…..

Видеото го подготви и сними нашата колешка Елена Стојковски – Раководител на тимот за поддршка во Даталаб МК.

 

Доколку ви се потребни повеќе информации за програмот PANTHEON, како и приватни обуки, слободно контактирајте не на 02 3079 231 или пишете ни на info@datalab.com.mk.

X