Вонредна понуда во време на вонредна  состојба од пандемијата КОВИД-19

Бесплатни дигитални алатки за работа од дома

Ние како општествено одговорна компанија, веруваме во социјална солидарност и одговорност кон постојаните корисници на PANTHEON, како и на сите компании кои сакаат оптимално да работат во време на криза. Затоа подготвивме широк спектар на дигитални алатки што ќе ви овозможат да работите непречено и безбедно и во вакви услови.

Заедно можеме! Go digital!