Како до успешно следење на производството?

Вебинари

ПРЕВЗЕМИ ВИДЕО!

Превземете го видеото од одржаниот онлајн семинар и дознајте корисни совети како детално да го следите производниот процес:

  • Што може да се следи со анализа на производството?
  • Како до успешно следење на производството?
  • Спецификација во производството!
  • Изработка на Работни Налози
  • Сериски броеви

Како и кога

Пополнете го формуларот и ние ќе Ви пратиме линк со снимка од видео на вашата меил адреса. Така ќе можете да ги гледате нашите вебинари било кога и во било кое време!

Бесплатно? Да.

Овој онлајн семинар е бесплатен, без оглед дали ќе го гледате онлајн во живо или подоцна како видео.

Сите вебинари

Ве покануваме да ги погледнете и другите наши вебинари.

X