Како да го поедноставите работењето во градежништвото?

7 Окт 2022

Во прилог ви подготвивме видео со корисни совети како да го поедноставите работењето во градежништвото?

Кратка содржина:

  • Како автоматски да креирате Градежна книга?
  • Како полесно да дојдете до евиденција за извршената работа на градилиштето?
  • Како да ги следите залихите на повеќето складишта или објекти?
  • Како автоматски да ги обработите податоците?
  • Како до одлични менаџерски извештаи?

Доколку сакате да се пријавите за онлајн консултација или да закажете состанок со нашите консултанти, за да нашиот тим Ви покаже практични решенија за унапредување на деловните процеси во вашата компанија, пратете ни меил на: info@datalab.com.mk или јавете ни се на: 02 3079 231.