New Search

If you are not happy with the results below please do another search

7 search results for:

1

Дознајте како да внесете нови отсутности во Календарот за следење во PANTHEON?

Сигурно се прашувате како се внесуваат нови отсутности во Календарот за следење на отсутности во PANTHEON?  Затоа за вас спремивме нова видео-снимка, од веќе оддржаниот вебинар, каде нашиот консултант за поддршка Александра Стојановска ќе Ви објасни што се Ви нуди модулот кадри и персонални мапи. Содржина: како се внесува нова отсутност како се водат годишни одмори […]

2

Пресметка на плати во PANTHEON

Сакате побрзо и прецизно да ја пресметувате платата? Сакате да го поедноставите работењето со помош на сите законски обрасци и исписи? Деловниот програм PANTHEON се одликува со исклучителна прилагодливост, што овозможува пресметки за различни типови на претпријатија, работни односи, основни и дополнителни исплати и плаќања за нив. Исто така, овозможена е едноставна пресметка на плата и […]

3

Како работи модулот Евиденција на Кадри во PANTHEON?

Сигурно се прашувате како работи модулот Евиденција на Кадри во PANTHEON?  Затоа за вас спремивме нов вебинар каде ќе можете да погледнете што се ни нуди програмот PANTHEON во модулот кадри. Општи податоци за вработените Внес на ново работно место во шифрарник на работни места и поврзување со персонални мапи Подготовка на податоци за пресметка на […]

4

Финансии во PANTHEON

Од обични извештаи до прецизни прогнози со напреден програм. Со деловниот програм ги централизираме податоците од различни оддели, филијали и одржуваме целосна контрола врз бизнисот. Подгответе извештаи, биланси и анализи со неколку кликања. Напредната деловна анализа ви овозможува секогаш да ги имате одговорите во вашите раце. Сигурното деловно управување со PANTHEON ги штити вашите инвестиции. […]

5

Како да одберете вистински Cloud провајдер?

Дознајте што Ви е потребно при избор на Cloud провајдер: Зошто е важно податоците да бидат поставени на cloud? Дали вашиот провајдер гарантира безбедност на податоците? Зошто е важно архивирање на резервна копија? Дали провајдерот Ви нуди можност да ги превземете информациите во било кое време?

6

Со PANTHEON лесно до Заклучок на година

Сметководителот Ви извршува одредени задачи само еднаш годишно, а Вие секојдневно имате потреба да побарате стручна помош од консултанти или пак да погледнете упатства за помош. Наместо тоа, сега Ви нудиме можност како да го олесните вашето работење во неколку чекори и лесно да дојдете до Заклучок на годината. Ви го претставуваме овој деловен процес […]

7

Како лесно да ја пресметате платата?

Превземете го видеото и дознајте како: да бидете сигурни дека сите постапки се во согласност со законот, како да го олесните работењето и да го скратите времето за да ги подготвите платите, како да направите извоз на TXT FICE и увоз во MPIN како на внесете отсутности во персоналната мапа како да додадете останати заработки […]