, ,

Како да одберете вистински Cloud провајдер?

27 Фев 2020

Дознајте што Ви е потребно при избор на Cloud провајдер:

  • Зошто е важно податоците да бидат поставени на cloud?
  • Дали вашиот провајдер гарантира безбедност на податоците?
  • Зошто е важно архивирање на резервна копија?
  • Дали провајдерот Ви нуди можност да ги превземете информациите во било кое време?

Три основи на независно управување со бизнисот

27 Фев 2020

Аплицирајте и превземете го видеото од оддржаниот онлајн вебинар!
Во овој онлајн вебинар ќе Ви дадеме корисни совети за самостојно управување со малите бизниси.

  • Како едноставно да издадете фактури, да се запознаете со примените сметки, да подготвите патни налози, да направите попис?
  • Како да го следите вашиот бизнис дури и кога не сте во канцеларија?
  • Како да управувате и да ги зачувате архивите.