Кога на еден претприемач му требаат сметководствени услуги?

Вебинари

ПРЕВЗЕМИ ВИДЕО!

Аплицирајте и превземете го видеото од оддржаниот онлајн семинар!

“Што може да направи еден претприемач да има подобра контрола брз својата работа?”

  • Издава сметки
  • Прима фактури
  • Проверува кај кој е должник и кој се му должи
  • Евидентира што има се на лагер
  • Проверува колку треба да плати данок

“Кога треба да имате сметководствени услуги и консултации?”

  • На крајот од годината
  • Пресметка на плати и придонеси
  • Пресметка на ДДВ
  • Подготовка на извештаи за даночна администрација
  • Советување (на пример, за закуп или купување на фиксни средства)

Како и кога

Пополнете го формуларот и ние ќе Ви пратиме линк со снимка од видео на вашата меил адреса. Така ќе можете да ги гледате нашите вебинари било кога и во било кое време!

Бесплатно? Да.

Овој онлајн семинар е бесплатен, без оглед дали ќе го гледате онлајн во живо или подоцна како видео.

Сите вебинари

Ве покануваме да ги погледнете и другите наши вебинари.

Дали онлајн содржините на вебинарот ќе бидат интересни и за вашите колеги, пријатели или познаници? Споделете го овој пост на социјални мрежи.

X