Меѓународна PANTHEON конференција 2017

Дигитална трансформација со PANTHEON

Grand Hotel Bernardin, Порторож
16.–17. ноември 2017

Вашата дигитална трансформација е неизбежна.

Дигитализацијата веќе одредено време е >>во воздухот<<. Поради тоа ние знаме, дека тоа не е уште една неважна работа, туку тренд, кој претпријатијата не смеат да го занемарат.

Организациите низ целиот свет брзаат, за да го стигнат возот на дигитализацијата, често незнаејќи, што тоа значи. Често сакаме >>промени поради промени<<. Дигиталната трансформација на претпријатијата не е преобразба што подразбира користење на техонлогии, наместо тоа, деловни предизвици, кои бараат промени во организациската структура, луѓе, деловни процеси и деловни модели.

Дигиталната трансформација е постапка за развој на нови односи со купувачите и познавање на нивните потреби. Купците посакуваат одлично дигитално и човечко искуство. Доколку не се развивате, ќе пропаднете.

Пријавете се на меѓународната PANTHEON конференција, која ќе се оддржи на 16. и 17. ноември 2017 во Grand Hotel Bernardin во Порторож.

Главната идеја на годинешната конференција е да ги претстави ефикасните методи и чекори на патот до вашата успешна дигитална трансформација со PANTHEON. Веруваме, дека дома со себе ќе однесете барем една нова идеја, која лесно ќе ја искористите во својата деловна околина уште од првиот нареден ден!

Среќавање, запишано во ѕвездите

Меѓународната PANTHEON конференција е настан, кој едноставно не смеете да го пропуштите.

Придружете се!

Цена и предпријава

се вклучено веќе од 229,23 ЕУР/особа

Ноќевање, храна, котизација … проверете, што се е вклучено во цената!

Цени

Дали би преживеале >>дигитална дарвинизација<<?

Запознајте се со 7 последователни чекори, како да го преживеете >>дигиталниот дарвинавизам<< и посетете на конференцијата за дополнителни совети!

88% од претпријатијата би поминале низ дигитална преобразба, додека само 25% успеале, зошто.

Brian Solis

главен аналитичар, Altimeter Group

ОДБИВАТЕ ПРОМЕНИ

ОСТАНУВАТЕ ВО УДОБНА ЗОНА

ГО СЛЕДИТЕ НАПРЕДОКОТ

Бидете спонзор

»Во Špica Group со организацијата на PANTHEON конференцијата бевме многу задоволни. Настанот овозможи мрежно комуницирање со преставници на различни претпријатија, исто така добивме и барања за нашите решенија по неколку месеци. PANTHEON конференцијата е еден од ретките настани, за кој со сигурност можеме да тврдиме, дека беше од голем интерес.« 

Marija Jakopin

Раководител на Маркетинг, Špica Group

»PANTHEON конференцијата е еден од најефективните настани од овој тип во поширокиот регион. Ентузијастички ориентирани за професионална организација, секое лето ја посетуваме и на едно место се дружиме со потенцијалните нарачатели и стратешки партнери. Со драстично зголемена продажба инвестицијата многу пати ја враќаме, и уште подобро се припремаме за промените кои не’ очекуваат следната година и чекаме за нови соработки. Се заедно, феноменално.« 

Ernest Žejn

Директор, Žejn d.o.o.

Бидете покровител

Ве покануваме да ко-учествувате во меѓународната PANTHEON конференција 2017. Бидете наш покровител и партнер на настанот!

Повеќе информации

PANTHEON конференцијата е настан, кој не смеете да го пропуштите!

»Јас сум редовен посетител на PANTHEON конференцијата и во годинешниот календар редовно го резервирам одредениот датум. PANTHEON конференција многу ми помага како од инжинерски така и од социјален карактер. Покрај квалитетните прадавање исто така стекнувам и нови деловни или пријателски врски. Поради тоа во иднина останувам редовна посетителка на PANTHEON конференцијата и се радувам на секоја наредна!« 

Darja Pirš

Директор, Pirma d.o.o.

»Искрени пофалби за Даталаб на одличниот тим за организација на PANTHEON конференција. PANTHEON коференцјата е секогаш ефикасен, креативен и забавен настан, кој вклучува конзистентно известување, визуелни елементи и навремен одзивен тајминг. Ние учесниците, корисници на програмот PANTHEON, секогаш ги пренесуваме квалитетните карактеристики, кои ни го олеснуваат работењето и ни го скратува деловниот пат. Препорачувам!« 

Suzana Stanisavljević

Продукт Менаџер, Xenon forte d.o.o.

Среќавање, запишано во ѕвездите

PANTHEON конференцијата е настан, кој многу го посетуваат редовно и се враќаат одново и одново. Бидете и Вие помеѓу нив!

Пријавете се!

Локација на конференцијата

Grand hotel Bernardin

Престижен хотел со пет ѕвезди кој се наоѓа на еден од најубавите делови на словенечката обала, помеѓу Порторож и Пиран. Во него се наоѓа најголемиот конгресен центар во Словенија, исто така нуди врвен wellness центар, внатрешен базен со топла морска вода и раскошна хотелска плажа. Сите соби имаат посебен балкон со поглед на море.

= Упатство за пристигнување

Повеќе информации

Доколку ве интересира било што во врска со конференцијата, пријавите или програмата, испратете ни прашање по епошта. Со голема радост ќе ви одговориме.

info@datalab.com.mk

Претворете ги податоците во добивка!

Контакт

Даталаб Македонија Д.О.О.Е.Л.
Ул. Луј Пастер 5 / 4-5
МК-1000 Скопје
T (02) 3079 231
info@datalab.com.mk

X