PANTHEON Crew на традиционално Даталаб Едрење

Окт 4, 2018 | Новости

Од 22 до 29 септември ги отворивме едрата и заедно со нашите партнери, корисници и вработени од регионот се впуштивме во истражувачка акција на хрватските острови во преубавото Јадранско Море.

За нас успех е голем број задоволни корисници на PANTHEON, успех е широка мрежа на партнери, успех се насмеани вработени, успех е врвна бизнис-програма и еден од најголемите успеси е тоа што семејството PANTHEON се собра заедно на Даталаб Едрење.

Погледнете неколку фотографии подолу, што ќе Ви послужат како инспирација за да бидете бестрашни и успешни во вашата цел, не само на море, туку и на работа.

“To reach a port, we must sail – sail, not tie at anchor – sail, not drift.”

Franklin D. Roosevelt.

untitleddatalabДаталаб тимот

Со симболичен потпис сакаме да ги опфатиме сите поединци, вработени, соработници, партнери и корисници со кои учиме, собираме и разменуваме искуства, знаења, проблеми и решенија секој ден. Без  сите нас заедно сето ова не би ни било. Редовно следете ги нашите објави и предложете кои теми и информации ве интересираат. Денес често можеме да слушнеме: кој ја има информацијата, ја има моќта. Даталаб тимот своето знаење го дели со вас! Споделете понатаму…

 

X