PANTHEON EDUKACIJA

Исписи во PANTHEON – основи

Траење: 2 часа
Видео (Едукации 24/7)

Во склоп на едукацијата PANTHEON – Исписи (Fast Report) – основи, ќе се запознаете со;

 • Вовед
 • Посебности на исписите во PANTHEON
 • Подесувања за исписите во администраторска конзола
 • Печатење и праќање со е-пошта и во документација
 • Градење испис
 • Работа со објекти
 • Изрази
 • Агрегатни функции
 • Посебни објекти
 • Условно обележување
 • Самостојно правење испис од почеток
 • Внос и изоз на облици на исписи
 • Погледнете ја целата содржина – тука.

 

Нарачајте видео снимка:
Нарачката можете да ја направите преку онлајн формуларот. За повеќе информации, можете исто така да не контактирате на marijan@datalab.com.mk или на телефон 02 3079 231

Цена:
Редовна цена на едукацијата: 4, 960 ден. + ДДВ

Цена на видео обука: 2,480 ден. + ДДВ (50% попуст на редовната цена на едукацијата)

 

 

Го задржуваме правото да ги промениме датумите, формата на едукацијата и содржината! PANTHEON Академија 2020 година. Сите права се задржани.

X