PANTHEON EDUKACIJA

PANTHEON – Кадри и Патни налози

Траење: 1 час и 16 мин.
Видео (Едукации 24/7)

Во рамките на едукацијата за Кадри и Патни налози ќе можете да се запознаете со управувањето на податоци за вработените со помош на PANTHEON: 

Во склоп на модулот Кадри;

 • Вовед
 • Општи податоци за вработените
 • Внес на ново работно место во шифрарник на работни места и поврзување со персонални мапи
 • Подготовка на податоци за пресметка на плата и други видови на исплати
 • Водење на евиденција за образованието на вработените
 • Следење на инвалидност и здравствен статус на вработените
 • Следење и евиденција на отсуство на вработени
 • Управување со заштитни средства
 • Спроведување на договори и други документи, награди, дисциплински мерки за вработени
 • Следење на работно време на вработени
 • Следење на задолжување со основни средства(пр. Компјутери, мобилни телефони итн)

Во склоп на Патни налози;

 • Автоматизација и поедноставување на постапка за креирање на патни налози
 • Подесувања
 • Известување за приходи – Патни налози

Погледнете ја целосната видео обука – тука.


Нарачајте видео снимка:

Нарачката можете да ја направите преку онлајн формуларот. За повеќе информации, можете исто така да не контактирате на marijan@datalab.com.mk или на телефон 02 3079 231

Цена:
Редовна цена на едукацијата: 4, 960 ден. + ДДВ

Цена на видео обука: 2,480 ден. + ДДВ (50% попуст на редовната цена на едукацијата)

 

 

Го задржуваме правото да ги промениме датумите, формата на едукацијата и содржината! PANTHEON Академија 2020 година. Сите права се задржани.

X