PANTHEON EDUKACIJA

PANTHEON – Основи SE/ME

Траење: 1 час и 40 мин.
Видео (Едукации 24/7)

Обуката Основи во PANTHEON е специјално дизајнирана обука наменета за сите вас кои користите PANTHEON веќе една година или имате некаков проблем.

Како дел од курсот, ќе се запознаете со:

  • Основите на PANTHEON (SE / ME),
  • Главните шифрарници (субјекти, иденти) и основи на поставувањето
  • Типови на документи (видови на документи и основни подесувања)
  • Основи на материјалното работење
  • Деловни поставки за компанијата
  • Автоматско книжење – основи
  • Погледнете ја целата содржина – тука.

Нарачајте видео снимка:
Нарачката можете да ја направите преку онлајн формуларот. За повеќе информации, можете исто така да не контактирате на marijan@datalab.com.mk или на телефон 02 3079 231

Цена:
Редовна цена на едукацијата: 4, 960 ден. + ДДВ

Цена на видео обука: 2,480 ден. + ДДВ (50% попуст на редовната цена на едукацијата)

 

 

Го задржуваме правото да ги промениме датумите, формата на едукацијата и содржината! PANTHEON Академија 2020 година. Сите права се задржани.

X