PANTHEON EDUKACIJA

PANTHEON – Плати – основи

Траење: 1 час и 24 мин.
Видео (Едукации 24/7)

Во склоп на PANTHEON – Плати – основи, ќе се запознаете со;

 • Внес на вработени во персонална мапа
 • Подесување во Администраторска конзола
 • Подесување на општини и придонеси
 • Поврзани шифрарници
 • Подготовка за плата
 • Платен список
 • МПИН извоз
 • Автоматско книжење на плата
 • Грешки, известувања поврзани со подготовка и креирање на плата
 • Исписи
 • Погледнете ја целата содржина – тука.

 

Нарачајте видео снимка:
Нарачката можете да ја направите преку онлајн формуларот. За повеќе информации, можете исто така да не контактирате на marijan@datalab.com.mk или на телефон 02 3079 231

Цена:
Редовна цена на едукацијата: 4, 960 ден. + ДДВ

Цена на видео обука: 2,480 ден. + ДДВ (50% попуст на редовната цена на едукацијата)

 

 

Го задржуваме правото да ги промениме датумите, формата на едукацијата и содржината! PANTHEON Академија 2020 година. Сите права се задржани.

X