PANTHEON EDUKACIJA

PANTHEON – Производство SE – основно

Траење: 1 час и 30 мин.
Видео (Едукации 24/7)

Во склоп на едукацијата PANTHEON – Производство SE – основно, ќе се запознаете со;

  • Основни подесувања во Администраторска конзола (AK)
  • Шифраник на иденти
  • Работен налог
  • Сервис на работен налог
  • Пресметка на работен налог
  • Посткалкулација
  • Пресметка на работа
  • Преглед на произведени производи
  • Погледнете ја целата содржина – тука.

 

Нарачајте видео снимка:
Нарачката можете да ја направите преку онлајн формуларот. За повеќе информации, можете исто така да не контактирате на marijan@datalab.com.mk или на телефон 02 3079 231

Цена:
Редовна цена на едукацијата: 4, 960 ден. + ДДВ

Цена на видео обука: 2,480 ден. + ДДВ (50% попуст на редовната цена на едукацијата)

 

 

Го задржуваме правото да ги промениме датумите, формата на едукацијата и содржината! PANTHEON Академија 2020 година. Сите права се задржани.

 

X