PANTHEON EDUKACIJA

PANTHEON – Сметководство во финансии – Основи

Траење: 1 час и 40 мин.
Видео (Едукации 24/7)

Во склоп на едукацијата PANTHEON – Сметководство во финансии – основи, ќе се запознаете со;

  • Контен план, подесувања во контен план, прилагодување на системот
  • Подесувања на автоматски книжење
  • Автоматско и рачно книжење
  • Рачно книжење
  • Контрола на автоматски книжења
  • Поставување на вид на документ во главната книга
  • Примери во преглед на книжења
  • Погледнете ја целата содржина – тука.

 

Нарачајте видео снимка:
Нарачката можете да ја направите преку онлајн формуларот. За повеќе информации, можете исто така да не контактирате на marijan@datalab.com.mk или на телефон 02 3079 231

Цена:
Редовна цена на едукацијата: 4, 960 ден. + ДДВ

Цена на видео обука: 2,480 ден. + ДДВ (50% попуст на редовната цена на едукацијата)

 

 

Го задржуваме правото да ги промениме датумите, формата на едукацијата и содржината! PANTHEON Академија 2020 година. Сите права се задржани.

X