PANTHEON EDUKACIJA

Системска Администрација во PANTHEON

На 01.07.2020 (среда), со почеток во 12:00 часот, организираме онлајн Вебинар за Системска Администрација во PANTHEON.

На вебинарот ќе покажеме основни подесувања за почеток на работа на вашата компанија, напредни подесувања во шфрарници во PANTHEON.

Сите заинтересирани да се пријават до 25.06.2020, со едноставно аплицирање на контакт формата.
Цената за овој вебинар е 2,480 денари + ДДВ.

За сите детални информации побарајте не на 02/3079 231 или пишете ми на меил: marijan@datalab.com.mk

 

**Го задржуваме правото да го промениме видеото или содржината за видео обуките. PANTHEON Академија 2020. Сите права се задржани.

X