PANTHEON EDUKACIJA

Вебинар за Финансии – напредно во PANTHEON

На 30.06.2020 (вторник), со почеток во 12:00 часот, организираме онлајн Вебинар за Финансии – напредно во PANTHEON.

На вебинарот ќе покажеме подесувње, шеми за книжење, контроли и примери од пракса во PANTHEON.

Сите заинтересирани да се пријават до 25.06.2020, со едноставно аплицирање на контакт формата.
Цената за овој вебинар е 2,480 денари + ДДВ.

За сите детални информации побарајте не на 02/3079 231 или пишете ми на меил: marijan@datalab.com.mk

 

**Го задржуваме правото да го промениме видеото или содржината за видео обуките. PANTHEON Академија 2020. Сите права се задржани.

X