Постигнете Дигитална Трансформација со PANTHEON

Со задоволство ве покануваме да ни се придружите на 2-та Интернационална PANTHEON Конференција, како дел од прославата на јубилејот 20 години Даталаб, во Хотел Бернардин во Порторож, Словенија, на 16-ти и 17-ти Ноември 2017.

16-17 НОЕМВРИ 2017
ГРАНД ХОТЕЛ БЕРНАРДИН
ПОРТОРОЖ, СЛОВЕНИЈА

Ќе имате можност да научите како да постигнете дигитална трансформација, предност и намалени трошоци со помош на PANTHEON.

Блиски контакти со корисниците, партнерите и Даталаб професионалците од целиот Адриатик регион. Конференцијата ќе ви биде одлична можност за стратешко разменување контакти.

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ГО ДАТУМОТ
16 и 17 Ноември 2017

Даталаб прославува 20 години во Септември 2017. Како задоволство на ова постигнување, ќе ја затвориме конференцијата на првиот ден со вечерна забава во Холивуд-Стил.

Можете да се претворите во вашата омилена Холивудска ѕвезда, да се движите по црвен тепих, да правите фотографии со Холивудските икони, како Мерилин Монро и Чарли Чаплин и да уживате во прекрасната програма. Два бенда, Диск-џокеј, како и прекрасна храна и пијалоци ќе ни даваат поддршка низ целата ноќ.

Ќе ве контактираме во краток период за да дознаете како да се регистрирате.

X