Меѓународна PANTHEON конференција 2017

Дигитална трансформација со PANTHEON

Grand hotel Bernardin, Порторож
16.–17. ноември 2017

Пријава за меѓународната PANTHEON конференција 2017

Ви благодариме, што се одлучивте за пријава на меѓународната PANTHEON конференција 2017. За помош при пополнување на пријавата ви даваме 3 кратки совети:

  1. Ве молиме, при групна пријава (повеќе особи од една организација) пополнете ја пријавата за секој учесник посебно. На тој начин имаме полесна евиденција за ноќевањата.
  2. Доколку ја делите собата со друга особа, ве молиме, во рубриката >>Собата сакам да ја делам со: << наведете го името и презимето на вашиот партнер/соработник.
  3. Не задржувајте се предолго на отворениот образец. Доколку при пополнување ве прекинуваат други околности, ве молиме, пред продолжување освежете ја страната.

Се радуваме на нашата средба на 16. ноември во Порторож!

Цена за рана пријава

се вклучено веќе од 229,23 ЕУР/особа

Ноќевање, храна, котизација … проверете, што се е вклучено во цената!

До заклучување на раната пријава останува уште

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

До заклучување на пријавите останува уште

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

До започнување на конференцијата останува уште

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Услови за пријава и одјава

За first minute цени на котизациите важечките пријави, се оние кои се пристигнати најдоцна до 27.10.2017. Последен рок за пријава на конференцијата и потврдување на ноќевањата е 10.11.2017 до 12 часот.

Во случај на одјава или прекинување на потврдените ноќевања по 10.11.2017 ќе ви бидат пресметани 100% од вредноста на котизацијата и потврдените ноќевања.

Повеќе информации

Доколку ве интересира било што во врска со конференцијата, пријавите или програмата, испратете ни прашање по епошта. Со голема радост ќе ви одговориме.

Претворете ги податоците во профит!

Контакт

Даталаб Македонија Д.О.О.Е.Л.
Ул. Луј Пастер 5 / 4-5
МК-1000 Скопје
T (02) 3079 231
info@datalab.com.mk

X