Испробајте го PANTHEON

Користејки го образецот подоле можете да превземте потполно функционална пробна верзија (демо) од деловно-информациониот систем PANTHEON. Демо верзијата не е временски ограничена и ги содржи сите функционалности, само е ограничен бројот на внесови.
PANTHEON demo

Работењето на пробната верзија не е временски ограничен и ги содржи сите функционалности. При процесот на инсталација можете да изберете верзија (SE, ME, MF). Ограничени се само броевите на документи, кои можете да ги впишете во програмот, и тоа:

  • до 100 нарачки,
  • до 100 налози за книжење,
  • до 100 благајнички приеми и издавања,
  • до 10 пресметувања плати,
  • до 200 материјални промети.

Демо може да користите и во работењето доколку ви одговара, само купете ја лиценцата, внесете ја шифрата во програмот и без прекинати преноси на податоци, продолжете да користите и понатаму без ограничување на внесовите.

Во начинот на инсталација можете да изберете помеѓу локална инсталација на програмот, која има потреба да се надоградува еднаш годишно, или PANTHEON Хостинг.

Образец за превземање на демо верзија

Пред превземање ве молиме да го исполните формуларот. Доколку имате потешкотии со превземање или со формуларот, пратете епошта на info@datalab.com.mk.

  • На наведената е-пошта ќе ви пратиме упатства за инсталација.


  • Во случај да ви биде препорачан PANTHEON од страна на постоечки корисник, ве молиме во напомена да наведете негово име и презиме.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Побарајте ги нашите консултанти на 02 3079 231

Прашајте ги нашите консултанти на 02 3079 231 и заедно одберете го најдоброто решение за оптимизација на работењето на Вашето претпријатие!

info@datalab.com.mk
X