Дали е тоа комплетен преглед на утопии или предизвик кој може да се управува?

ПРЕВЗЕМИ ВИДЕО!

Превземете го видеото од одржаниот онлајн семинар за меѓународен бизнис за управители и дознајте како:

  • со анализа до побрзи и информирани одлуки,
  • брзо ја открива опасноста или деловниот неуспех,
  • го олеснува планирањето,
  • да се подготват автоматски извештаи според сопствени критериуми, за сопствени потреби,
  • го заштедува времето во собирање на податоци од различни извори.

Ве молиме, пополнете го формуларот и на Вашиот меил ќе пристигне линк со снимка од одржаниот вебинар.

Погледнете и други онлајн содржини за меѓународниот бизнис …

Разговарајте со нашите консултанти.

X