Основни функционалности на системот PANTHEON Претпријатие (SE, ME)

Широкиот спектар на функционалности овозможува системот PANTHEON Претпријатије да го користат сите во претпријатието, од раководството до набавки, сметководството и кадровската служба. Додадена е поддршка за сервис и едноставно производство. Претставените функционалности важат за сите PANTHEON верзии од SE па до сите поголеми лиценци.

Побарајте не на 02 3079 231

Побарајте ги нашите вработени и заедно изберете го најдоброто решение за оптимизација на деловните процеси во вашето претпријатије!

X