Прирачник за водење на мал бизнис!

Прирачници-и-Водичи

Во овој прирачник прочитајте како да дојдете до самомостојно управување на Вашиот мал бизнис!

Прирачникот содржи одговори на следниве прашања подолу:

 

  • Дали на малите бизниси им е потребна деловна програма?
  • Како да изберете бизнис програма погодна за Вашиот бизнис?
  • Кои се придобивките од користењето деловен информациски системи во малите бизниси?
  • Што треба да избегнете кога избирате деловна програма?
  • Кои се придобивки ги добива една компанија која користи PANTHEON?

Како и кога

Пополнете го формуларот, ние ќе ви испратиме линк на Вашата меил адреса, кадешто ќе можете водичот да го прочитате во било кое време.

Бесплатно? Да

Ова аплицирање е бесплатно. Се што треба да направите е да го пополните формуларот.

Сите прирачници

Ве покануваме да ги прочитате и другите наши водичи.

Придружете се на PANTHEON заедницата! Имаме повеќе од 50.000 корисници кои ни веруваат.

Дали оваа содржина ќе биде од интерес за вашите колеги, пријатели или познаници? Споделете го својот пост на социјалните мрежи.

X