Со PANTHEON до ЛАПТОП
за само 1 денар!

Крајот на годината е обично времето кога се подготвуваме за годишни извештаи, ги мериме резултатите и планираме нова деловна година. Но, не e само тоа.

Ова е исто така и време на промени и подароци!

Донесете голема и важна промена во вашиот бизнис и во новата деловна година влезете со современа деловена  програма. Даталаб за сите нови и постојни корисници до 31.12.2018 година, подготви ексклузивна промо-понуда, а тоа е ЛАПТОП за само 1 денар!

Доволно е само да набавите 3 PANTHEON лиценци за вашата компанија и добивате лаптоп HP I3 CPU кој е оптимизиран за користење на PANTHEON.

Прочитајте повеќе за правилата на акцијата ТУКА.

Доколку сте заинтересирани или имате дополнителни прашања, пополнете го формуларот за контакт и наскоро ќе Ве контактира еден од нашите PANTHEON Advisors.

Побарајте не на телефон:
02 3079 231

пратете ни меил на info@datalab.com.mk

или пополнете го образецот за пријава!

X