april 2018

11apr10:0014:00Основни средства и пресметка на амортизација!10:00 - 14:00 Даталаб МК, Луј Пастер 5/4-5Vrsta dogodka:Обука, Вебинар - MK Redna cena: 4,216 денари + ДДВ (18%)

Več

Podrobnosti

Бидете дел од нашата нова едукација и научете како да пресметувате амортизација во Pantheon, и конечно да ги оставите зад Вас – Excel табелите!

За оваа цел, придружете ни се на 11.04.2018 во 10:00 часот, во нашите канцеларии на Даталаб.

Оваа едукација е поделена на два дела, I дел кој е составен од 2 часа и II дел кој е составен од 2 часа!

СОДРЖИНА:

(I дел)
Регистер на основни средства
– Основни податоци и состојба
– Амортизациони групи
– Движење на основни средства
– Евиденција на периодични прегледи
– Зголемување и намалување на вредност на основно средство
– Исписи на основни средства (картица на основно средство, регистер на основни средства, пописен лист)

II ДЕЛ
Пресметка на амортизација
– Амортизациони групи
– Автоматска пресметка на амортизација
– Преглед на пресметки на амортизација
– Ликвидација на основни средства

 

Цена:

Комплетна едукација:

Составена од 4 часa, прв дел составен од 2 часа, 2,108 + ДДВ (18%) + втор дел составен од 2 часа, 2,108 + ДДВ (18%) = 4,216 денари + ДДВ (18%)

Čas

(Sreda) 10:00 - 14:00

Lokacija

Даталаб МК

Луј Пастер 5/4-5

Redna cena

4,216 денари + ДДВ (18%)

Spletna prijava

X