Март 2020

09Мар(Мар 9)10:0013(Мар 13)14:00PANTHEON Пролетна Академија10:00 - 14:00 (13) Даталаб МК, Луј Пастер 5/4-5Вид на настан:Обука, Вебинар - MK Цена: 13,020 денари + ДДВ (18%)

Повеќе

Детали на настан

Со 1 бизнис влезница = до 5 напредни работилници!

Со купување на 1 бизнис влезница, компанијата може да избере присуство до 5 напредни работилници од поставената програма подолу.
Од сите одбрани работилници со 1 бизнис влезница може да присуствуваат до 3 лица од вашата компанија, по цена за еден.

Понудата се однесува за сите уплати до 03.03.2020.

Програма:

 

Важни информации:

 

Цена на 1 бизнис влезница:

 • Предвремена уплата до 03.03.2020: 13,020 денари + ДДВ (18%) по компанија (за учевство до 3 лица на било која работилница), потоа 18,600 денари + ДДВ (18%)
 • Можете да го следите образованието во три форми: физички, во живо во канцелариите на Даталаб НМК, (ул. Луј Пастер 5, 4-5), онлајн преку интернет (вебинар) или пак да купите видео материјал.

 

Го задржуваме правото да ги смениме условите и содржината на обуката! PANTHEON Academy, 2019. Сите права се задржани.

Време

9 (Понеделник) 10:00 - 13 (Петок) 14:00

Локација

Даталаб МК

Луј Пастер 5/4-5

Цена

13,020 денари + ДДВ (18%)

Пријави се online

  Одберете го вашето присуство на оваа обука (можете да одберете еден начин на обука, кој е задолжителен или воопшто не сакате да присуствувате на овој ден од обуките).
  Одберете го вашето присуство на оваа обука (можете да одберете еден начин на обука, кој е задолжителен или воопшто не сакате да присуствувате на овој ден од обуките).
  Одберете го вашето присуство на оваа обука (можете да одберете еден начин на обука, кој е задолжителен или воопшто не сакате да присуствувате на овој ден од обуките).
  Одберете го вашето присуство на оваа обука (можете да одберете еден начин на обука, кој е задолжителен или воопшто не сакате да присуствувате на овој ден од обуките).
  Одберете го вашето присуство на оваа обука (можете да одберете еден начин на обука, кој е задолжителен или воопшто не сакате да присуствувате на овој ден од обуките).
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
X