Како до ефикасен попис на артикли или основни средства?

29 Ное 2022

Потребен ви е ефикасен попис на артикли или основни средства? Без разлика дали имате продавници или магацини, на една или повеќе локации, PANTHEON ќе ви овозможи лесен и брз попис.

Доколку веќе сте корисник на PANTHEON и треба да направите попис, со оглед на тоа што залихите и основните средства значително влијаат на билансот на состојбата и даночните обврски не е сеедно како се работи пописот. Ние за Вас ги напишавме најважните чекори во овој прирачник:

  • Правилна евиденција во текот на целата година
  • Бидете детални во анализата на пописот
  • Почитувајте ги крајните рокови

За сите дополнителни прашања слободно контактирајте не на 02/ 3079 231 или пишете ни меил на info@datalab.com.mk

 

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X