Како до зголемена продажба?

2 Јул 2021

Што може да помогне за да ја зголемите продажбата ?

Луѓето кои се на прва борбена линија, треба да ги имаат сите потребни алатки. Не смее да се дозволи губење на продажби, затоа што не сте ги опремиле вашите продавачи со потребните алатки. Нашиот одговор на ова е PANTHEON заедно со нашето мобилно решение MERP!

PANTHEON и мобилната апликација MERP, претставуваат споена модерна алатка за теренска продажба. Ова решение ќе го унапреди вашиот продажен процес и ќе ви помогне да ја зголемите продажбата.

Со помош на PANTHEON и MERP, ќе ги решите следниве ситуации со кои можеби се соочува вашиот тим:

  1. Рачно пишување на нарачките
  2. Губење на нарачки од клиентите
  3. Задоцнета испорака кон вашите клиенти
  4. Отежнато планирање на дневните рути за посета на клиентите
  5. Отежнато планирање на дневните рути за дистрибуција на робата
  6. Недостапност до потребните податоци во процесот на продажба

Ова се многу чести проблеми, дури и во компании кои имаат некакво софтверско решение за теренска продажба. Мобилната апликација MERP успешно се справува со сите предизвици за теренска продажба. Имплементирана во повеќе држави во регионот, има акумулирано практично искуство за унапредување на продажниот процес.

Пријавете се на контакт формата за онлајн или во живо – презентација. Нашиот тим ќе ви покаже практични решенија, за унапредување на вашиот продажен процес.

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X