Која е најефиксната алатка во процесот на продажбата на станови?

6 Јул 2021

Со гордост Ви го претставуваме нашиот најпродаван пакет за Продажба на Станбени Единици, каде Вашата продажната екипа ќе ја добие најефиксната алатка во процесот на продажбата на станови.

Долгогодишната соработка со повеќе градежни компании и нивното задоволство од користењето на карактеристиките на овој пакет се следниве:
  • база на сите станбени единици и гаражни места со сите атрибути – пребарување на слободни станови, брзо наоѓање на стан кој одговара на барањата на купувачот, анализа на продажбата по згради, спратови, тип на стан…
  • резервација на становите
  • преглед на статусите на продажниот процес – sales funnel преглед на сите зделки со веројатност за продажба
  • брзо креирање на понуди и договори
  • слики на зградите и становите, кои се составен дел од базата
  • пресметка на бонуси за агентите врз основ на резултати
  • генерирање на фактури директно од понудите

Доколку сте заинтересирани за кратка презентација (онлајн или лично), да дознаете повеќе за тоа како нашиот пакет на услуги ќе Ви помогне во работењето, аплицирајте на контакт формата за да закажете термин или директно контактирајте го нашиот консултант на: 072 306 009 – Ана Трајкова.

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X