Прирачник за водење на мал бизнис

6 Фев 2020

Во овој прирачник прочитајте како да дојдете до самомостојно управување со Вашиот мал бизнис!
Прирачникот содржи одговори на следниве прашања подолу:

  • Дали на малите бизниси им е потребна деловна програма?
  • Како да изберете бизнис програма погодна за Вашиот бизнис?
  • Кои се придобивките од користењето деловен информациски системи во малите бизниси?
  • Што треба да избегнете кога избирате деловна програма?
  • Кои се придобивки ги добива една компанија која користи PANTHEON?

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X