Бидете секогаш во тек!

 

Добивајте вести од блогот на Даталаб на вашата меил адреса.

 

Проверете ги најновите блогови од базата на податоци на PANTHEON…

5 совети кои ќе ви помогнат како да ги осигурате ЕРП податоците

Денешните модерни деловни информативни програми овозможуваат комплетно следење на бизнисот. Со помош на ЕРП, сите деловни процеси се интегрирани во една целина, така што повеќе нема потреба за други програми. Клучните информации ни се достапни во вистинскиот момент, а и ни заштедуваат многу време и ресурси. Во ЕРП системот ни се зачувани сите важни податоци за успешно работење на вашата компанија. Можете ли да замислите што ќе се случи доколку овие податоци дојдат во погрешни раце или ги загубите засекогаш? Следниве пет совети ќе ви помогнат да ги обезбедите вашите ЕРП податоци.

LinkedIn како продажна алатка – дали сте подготвени да ги искористите неговите предности?

Денешниот купувач е далеку од “лесен плен”, кој го чека решението понудено од продавачот. Денешниот клиент собира колекција на мислења, информации и впечатоци, па затоа и не постојат кратенки за создавање на квалитетна мрежа на контакти и градење на нивната онлајн репутација. Дознајте како LinkedIn ќе ви помогне?

Како да одберете вистински Cloud провајдер?

Најверојатно се прашувате дали во “cloud” вашите податоци ќе останат безбедни? Што ако изгубат? Што ако некој ги злоупотреби? Пријавете се на бесплатниот онлајн вебинар и ќе дознаете како да го одберете вистинскиот cloud провајдер.

X