Вработување во Даталаб

Даталаб е најголемиот понудувач на деловен софтвер во југоисточна Европа, со повеќе од 73.000 корисници во 12 држави со постојан раст на бројот на задоволни корисници. Тимот на Даталаб Македонија значително ги зголеми своите деловни активности и има потреба за нови талентирани консултанти за деловен софтвер, кои ќе работат на дигитална трансформација на македонските компании, но ќе бидат и дел од тимот за имплементација во други држави од регионот.

Бараме тимски играчи, спремни постојано да ги надоградуваат своите знаења за деловен софтвер, деловни процеси и бизнис комуникација.

Доколку сакате вашиот труд да допридонесе, а резултатот од вашата работа да го користат илјадници луѓе, придружете ни се!

Доставете го вашето CV со наслов за работата за која аплицирате.

Слободни работни места:

1. Искусен ЕРП Консултант за деловен софтвер:

Даталаб од Словенија, преку својата фирма ќерка – Даталаб МК, е лидер за деловен софтвер во Македонија и неколку држави од југоисточна Европа. Тимот на Даталаб има потреба од искусен ЕРП консултант за деловен софтвер.

Консултант за деловен софтвер е мултидисциплинарна професија, и од идеалниот кандидат ги очекуваме следниве карактеристики:

– Завршен економски факултет
– Одлични ИТ вештини
– Одлично познавање на англиски јазик
– Позитивна и комуникативна личност
– Спремност за постојано учење и надградување
– Предност имаат кандидати со добро познавање на Pantheon ERP

Дополнителни карактеристики за консултант за деловен софтвер, кои во текот на интерната едукација ќе се надградуваат се:

– Познавање на сметководствени процедури
– Познавање на организација на бази на податоци
– Познавање на некој од балканските јазици
– Тимски игра
– Познавање за процесот на водење на проекти

Ние Ви нудиме одлични услови за работа и пријатна работна атмосфера. Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV на следниот меил info@datalab.com.mk , со наслов Апликација за – Искусен ЕРП Консултант за деловен софтвер!

Потребни ви се повеќе информации?

Јавете ни се или испратете ни меил. Со задоволство ќе ви одговориме на сите прашања.