Препорачај го PANTHEON

Препораката секогаш се исплаќа!

Секој што ги споделува добрите новости за PANTHEON и го препорачува на своите клиенти и деловни партнери, добива провизија од секоја нова продадена лиценца или изнајмена лиценца на PANTHEON хост. Во контакт формата подолу, пополнете ги деталите за клиентот кој сакате да го контактираат нашите консултанти од продажба. Доколку, врз основа на вашата препорака, компанијата се одлучи да го вклучи во својот бизнис PANTHEON, ние ќе ве наградиме со 10% провизија.

  • На кого му го препорачувате PANTHEON?

  • Вашите податоци

Како се одвива процесот на препораки?

1. PANTHEON го препорачувате на потенцијалните корисници (вашите деловни партнери, пријатели …)

2. Ја пополнувате контакт формата од левата страна

3. Консултантите од Даталаб го претставуваат PANTHEON на потенцијалните корисници

4. Доколку компанијата се одлучи за PANTHEON, Вие добивате 10% провизија од продадените лиценци или 10% од вредноста на едногодишен закуп на лиценци на PANTHEON Хостинг.

5. Даталаб ќе ве извести преку е-маил за износот на компанијата и ќе ни испратите фактурата во рок од 15 дена. Доколку компанијата одбере PANTHEON Хостинг, ние ќе ве известиме за провизијата откако ќе истече едногодишниот закуп.