ERP деловен информациски систем

Подобрете го вашето работење.
Централизирано. Автоматизирано. Контролирано.

Деловна програма за сите видови компании

PANTHEON е ERP информациски систем за брзо растечки претпријатиа, со нагласок на стабилноста, напредни функционалности и прилагодливост. Широкиот избор на функционалности овозможува програмот да го користат сите во претпријатието од менаџментот до набавка и сметководство. Станете и вие негов корисник!

PANTHEON Конеренција 2019

На 14-ти Мај, во хотел “Мериот”, Скопје, со почеток во 10:00 часот ја организираме PANTHEON Kонференцијата на тема Дигитализација 2019. Конференцијата има за намера да ги истакне актуелните иновации во областа на законодавството, претприемништвото и економијата, како и иновациите кои се носители на дигитализацијата практично применети во PANTHEON.

Поедноставување на комплексни деловни процеси

Управувањето на бизнис процесите со деловниот информативен систем – PANTHEON WorkFlow – ги забрзува и подобрува Вашите процеси што ги работите секојдневно во вашиот бизнис. Време е да ги оптимизирате, автоматизирате и забрзате рутинските задачи што Ви го крадат Вашето време.

Kои придобивки ги добиваме со софтвер за електронско работење?

Превземете го видеото од онлајн вебинарот и ќе научите како воведувањето на електронското работење во бизнисот  ќе Ви ги забрза, олесни и модернизира вашите деловни процеси.

За кого се задолжителни Конектор лиценците?

На сите тие, кои покрај PANTHEON користите и некои дополнителни, надворешни (вертикални) решенија, сакаме да ви понудиме најдобри услуги. Конектор лиценците на корисникот му овозможуваат пристап до PANTHEON базата на податоци. Повеќе за тоа…

Прирачник за успешен бизнис

Слободно преземете го прирачникот и прочитајте ги 9те стратегии за успешен бизнис.

Uporabniške strani PANTHEON

На корисничките страници се на располагање сета документација во пишани и видео облици како и основните видеа за користење на PANTHEON.

59167
Продадени PANTHEON Лиценци

Побарајте не на 02 3079 231

Контактирајте ги нашите консултанти на 02 3079 231 и заедно ќе го одберете вистинското решение за оптимизирање на деловните процеси во вашата компанија!

X